|Monday, December 5, 2016
  • NA NDIQ NË

28 Nëntori, politika feston e bashkuar 

vlcsnap-2016-11-28-10h40m28s218

Fier – 104 vjetori I shpalles së pavarëssië është festuar  prej përfaqësuesve të politikës  bashkë, të majtë e të djathtë.

Nën tingujt e bandës së qytetit, dhe rreshjeve të shiut  përfaqësues të  pushtetit vendor, deputetë, përfaqësues të besimit fetar , drejtues instituciuonesh , të partive politike  kanë ngritur flamurin  aty ku 104 vjet më parë në mënyrë simbolike ngriti flamurit ish kryebashkiaku fierak Tonci Kilica

Pas ceremonisë së ngritjes së flamurit përfaqësuesit e PD janë drejtuar për në varrezat e dëshmorëve për të vendosur buqeta e kurora me lule, ndërkohë që të majtët do të festojnë në 29 nëntor

vlcsnap-2016-11-28-10h39m34s175 vlcsnap-2016-11-28-10h40m28s218 vlcsnap-2016-11-28-10h41m56s6

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: