|Monday, December 5, 2016
  • NA NDIQ NË

46 vjet pa prer mustaqet, ja si duken 

mustaqet_1478658200-5929455

Në vitin 1970, ai kishte filluar rritjen gjegjësisht mos shkurtimin e mustaqeve. Dhe tani ato kanë arritur gjatësinë prej 2 metra e 45 centimetër.

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për Necati Celik, turkun që jeton në Gjermani.

Mustaqet e pashkurtuara për 46 vjet nga turku, llogariten të jenë më të gjatat në botë.

Add a Comment

%d bloggers like this: