|Friday, October 21, 2016
  • NA NDIQ NË

Aktori italian Gabriel Garko ‘Bujari’ jetë nate në lokalet e Tiranës 

gabri_1473437939-4135458

Aktori italian Gabriel Garko ka qëndruar mbrëmjen e djeshme në Tiranë, por sigurisht jo në hotel.

Ai është fotografuar në një nga klubet e natës duke qëndruar mes njerëzve dhe nuk ka preferuar zonën VIP. Gabrieli duket se ka filluar të afeksionohet me Shqipërinë pasi kjo është e disata herë që vjen, shkruan “Panorama”. Këtë herë ai do të ketë rolin e një shqiptari me emrin “Bujar” në prodhimin kinematografik “Lazarat Burning”.

Add a Comment

%d bloggers like this: