|Monday, December 5, 2016
  • NA NDIQ NË

ALUIZN-i ndan 100 leje legalizimi në Zharrëz 

vlcsnap-2016-10-26-12h33m26s5

Fier – Rreth 100 banorë të fshatit të Ri në njësinë administrative në Zharrëz bashkia Patos kan marr në dorë lejet e legalizimit për shtëpitë e tyre. Shpërndarja e lejeve te legalizimit për këta fermerë është kryer nëpërmjet një ceremonie të organizuar nga ALUIZNI Fier si dhe Bashkia Patos

Kreu I ALUIZNI-t fier Ervin Bushi ka pohuar se ka mbaruar verifikimi në terren I ndërtimeve  dhe nga 1200 ndërtime janë legalizuar 600 dhe të tjerat janë ën process legalizimi. Po vazhdonë azhornimi , ndërkohë që mardhëniet mes ALUIZN-it e Hipotekës po I mban zyra e ALUIZN-it deri në marrjen e certifikatës së pronësisë

Deputetja e PS për zonën Antoneta Dhima ka pohuar se në qeverisjen  demokratike aplikuan për legalizim afro 1200 banorë për ndërtimet pa leje  dhe ajo qeveri nuk bëri asnjë legalizim , ndërkohë që qeveria e Rilindjes ka bërë 600 e të tjerat janë në process legalizimi

Një banor I zonës shprehet I gëzuar dhe entuziazmuar për marrjen e lejës së legalizimit dhe pohon se qeveria Rama të vazhdojë në drejtimin e duhur

Kjo është shpërndarja e dyt e lejeve të legalizimit në Zharrëz ku rreth tre muaj më parë kryeministri Rama shpërndau 500 leje legalizimi

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: