|Thursday, October 20, 2016
  • NA NDIQ NË

Arrestohet avokat Preng Lleshaj 

lajmi fundit logo

Tiranë – Arrestohet avokati Preng Lleshaj, akuzohet për ushtrim dhe ndikim të paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike

Add a Comment

%d bloggers like this: