|Thursday, December 8, 2016
  • NA NDIQ NË

Banorët e Mbrostarit në protestë , nuk arrijnë marrveshjen me Prefektin Xhevit Bushaj (video) 

Fier – Pasi nuk kan arritur marrëveshjen me prefektin e qarkut Xhevit Bushaj, banorët e Mbrostarit kanë dalë sërishtë në protestë duke bllokuar aksin rrugor Fier – Lushnje për afro 30 minuta. Prezente kanë qënë forca të shumta policie të cilat vetëm kanë ndjekur nga afër protestën dhe nuk kanë ndërhyrë.

Banorët pohuan se nuk I besojnë premtimeve të prefektit Bushaj, pasi ai u ka thënë që të mos protestojnë për tre ditë sepse do ta kthej vendimin , nuk do ta firmosë. Por prfekti nuk është prononcuar për median pasi ka përfunduar takimi me banorët, ndërkohë që në takim media nuk është lënë të marr pjesë

Nga bllokimi I rrugës Fier – Lushnje vargu I automjeteve ka qënë shumë I gjat.  Dejtues automjetesh edhe pse prisnin të zhbllokohej  rruga kanë pohuar se banorët kanë të drejtë, këkrojnë të drejtën e tyre.

Banorët e Mbrostarit do të vazhdojnë protestën deri në anulimin e vendimit të ndërtimit të impianti diegies së plehrave në zonën e tyre

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: