|Tuesday, October 25, 2016
  • NA NDIQ NË

Basha: Karteli i drogës me Ramën mohoi zgjedhjet e lira në Dibër 

grupipd-655x356

Kryetari i PD-së Lulzim Basha deklaron se bashkëpunimi i kartelit të drogës me Edi Ramën mohoi zgjedhjet e lira në Dibër. Pas një mbledhjeje të grupit PD në selinë e demokratëve, Basha nuk tha asnjë fjalë për debatin që ka pasur brenda gjatë mbledhjes gati dy orëshe.

Për Bashën ishte “një diskutim i gjatë dhe i dobishëm”

Basha tha se grupi ishte i unifikuar në qëndrimin për shkëputjen e hallkave të krimit me politikën

“Në qendër të diskutimit ishte ngjarja kryesore politike në vend dhe domethëniet për të ardhmen e zgjedhjeve e të votës në Shqipëri. Konkluzioni i qartë i grupit parlamentar në këtë diskutim të gjatë dhe të dobishëm në raport me atë çfarë duhet të bëjmë dhe do të bëjmë është se aleanca e politikës me krimin dhe në veçanti bashkëpunimi i kartelit të drogës me Edi Ramën mohuan mundësinë për zgjedhjet e lira e të ndershme, shkatërruan procesin politik”

Ky është një problem ekzistencial për Shqipërinë e Shqiptarët jo thjesht për PD-në. Grupi tregoi vendosmëri të plotë dhe të gjithanshme, për një konkluzion të cilën e kam shpallur: Vendosmërinë për të bërë gjithçka. Do tia dalim të shkëpusim hallkat të riinstaliojmë lirinë e votës pa të cilën nuk mund të ketë asnjë liri tjetër”

Add a Comment

%d bloggers like this: