|Sunday, December 11, 2016
  • NA NDIQ NË

Basha: Rama drejtor psikopat i burgut 

Kryetari i PD, Lulzim Basha pas takimit me ambientalistë dhe përfaqësues të AKIP  kërkioi miratimin e një moratoriumi për importin e mbetjeve deri në mbajtjen e referendumit. Ai tha se Rama është një drejtor psikopat që Shqipërinë ja ka lënë peng krimit.

Basha: Jo vetëm anulloi këtë ligj në 2013, porn ë 2014 me një VKM në mbështetje të anullimit të ligjit krijoi një detyrim ligjor që brenda vitit 2016 të gjitha bashkitë e vendit të përfundonim me mështetjen qeveritare procesin e diferencimit të mbetjeve me anë të të cilës, e para do të arrihej një pastrim më i mirë i Shqipërisë nga mbetjet dhe e dyta do të arrihej një objektiv sekondar ai i përpunimit të riciklimit të tyre. Sot Edi Rama ka dështuar të zbatojë VKM që vetë miratoi. Shqipëria është e mbuluar nga plehrat.

Add a Comment

%d bloggers like this: