|E hënë, Korrik 24, 2017

Bashkia Fier njofton se si do të paguhen taksat 

NJOFTIM!

Duke filluar nga muaji shtator, tarifa e sherbimit (pastrim, gjelberim, ndricim) do te perfshihet ne faturen e Ujesjellesit gjate muajve ne vazhdim, kurse taksa e pasurise do te perfshihet ne kete fature nga muaji tetor. Gjithcka behet per te lehtesuar pagesen e taksave dhe tarifave lokale, nepermjet shperndarjes se vleres gjate muajve te vitit. Per cdo informacion tjeter apo sqarim, mund t’i drejtoheni Sherbimit te Klientit prane Ndermarrjes s Ujesjelles Kanalizimeve Fier.
Faleminderit!

Add a Comment

Twitter
ALB365 on Twitter
Latest Tweet: Festohet festa e “Pazari I Roskovecit” (fotot) https://t.co/vMBfiEUfEw via @wwwalb365com
11,311 people follow ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Bashkia Fier ndihmë të menjëhershme 4 familjeve në nevojë

Fier - Nëpërmjet një ndihme financiare të menjëhershme, Bashkia Fier ka mundur të ofrojë mbështetjen e saj për 4 familje...

Close