|E mërkurë, Janar 24, 2018

Blushi në Fier – Jam proçes dizifektimi nga Rilindja 

Fier – Ben Blushi pas takimit ne Permet takim pune edhe me përkrahës të partis tij në Fier.

Blushi ka pohuar ndër të tjera se: ” Jam në proçes dizifektimi nga Rilindja , pas 25 vjetësh ka ardhur koha të bisedojmë një herë me shqiptarët e qytetarët për projektin politik, nëse do ta drejtojë partinë një individ apo një kryesi. Ne jemi për një ide , pra të gjithë për një qëllim”.
Blushi ka pohuar më tej duke thënë se : ”  Do grumbullohemi jo reth një njeriu por rreth nje ideje, 25 vjet kjo nuk ka ndodhur në Shqipëri. Partitë e vjetra janë njësojë kan mbeshtetur shtresat e pasura të Shqipërisë, ne do jemi ndryshe.

Shqipëria është në depresion më shumë se kurr këto 25 vjet, Shqipëria është kanabizuar. Ne po organizohemi dhe akoma nuk është vendosur nëse do drejtoi një person apo një grup personash.

Takimi mes Blushit dhe personave të rrethit të ngushtë ka vazhduar për afro 90 minuta  ndërkohë që Blushi i ka kërkuar personave  që herën tjetër kur të vijë për takim në Fier , Takimi të organizohet në sallë më të madhe. Blushi ka dhënë orientimet për ngritje strukturash  në Cakran, Patos, Roskovec. Takimi ka qënë pa praninë e medias. Ajo ka qënë prezente vetëm në fillim sa i ka marrë një prononcim  ndërkohë që në takim me të kanë qënë prezentë afro 50 persona

alb365

img_0580

img_0577

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Vendim në fshehtësi për largimin nga puna të dhjetëra socialistëve të Vlorës

  Vlorë - Pas përfundimit...

Close