|Saturday, December 10, 2016
  • NA NDIQ NË

Cfarë problemi kanë TAP, Bashki, Albpetrol dhe Ujësjellësi?! 

Fier – Kryebashkiaku I Fierit Armando Subashi, drejtori I Albpetrol sha Endri Puka, drejtuesi I TAP-it Dhimitraq Marku dhe drejtori I Ujësjellësit në Fier Pirro Ndreu janë takuar në verandën e një hoteli në qëndër në Fier e kanë diskutuar gjat nes tyre.

Diksutimet kanë qënë me gjeste në një farë mënyre pasi vet lëvizjet  si dhe dhënia e marrja e disa dokumentave shkresore  bënte që kush kalonte pran tyre u tërhiqte vemendjen.

Se cfarë problem ka, se kush e ka këtë problem kjo ende nuk dihet e nuk është bërë prezente nga pjesmarrësit, por që më vonë këtij grupi i është bashkuar edhe prefekti qarkut Xhevit Bushaj.

Për më tepër shikoni fotot

img_0621 img_0622 img_0623 img_0624

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: