|E mërkurë, Dhjetor 13, 2017

Dëgjesë publike për prezantimin e Buxhetit për vitin 2018 

Fier – Për të 6 vitin rradhazi, Bashkia Patos realizon buxhetimin me pjesëmarrje, si një mekanizëm që lejon qytetarët të marrin pjesë në vendimmarrje, si një trajtim i ri që sjell komunitetet lokale më afër procesit të vendimmarrjes lidhur me buxhetin publik e zhvillon një sërë instrumetash të cilat lidhin buxhetin me vendimmarrje, konsultimin publik dhe janë tregues i rëndësishëm performance.

Buxheti i Bashkisë Patos ndërtohet me programe, ku të ardhurat shpërndahen sipas këtyre programeve.

Pas dëgjesave në dy njësitë administrative, me të njëjtin format, Kryetare e Bashkisë znj.Rajmonda Balilaj ka prezantuar realizimet për vitin 2017 dhe buxhetin për vitin 2018, projektet që janë gati dhe ftoi qytetarët e pranishëm të sjelin idetë e tyre për investimet e vitin 2018.

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Mënyra si bëni dorën grusht tregonë të fshehtat e karakterit tuaj

Gjuha e trupit është një ndër mjetet...

Close