|Friday, October 28, 2016
  • NA NDIQ NË

Dibër – Në avantazh Muharrem Rama i ASHE 

grafiku

Dibër – Kur janë numëruar 44 Qendra Votimi nga 118 gjithësej, kandidati i majtë për bashkinë e Dibrës Muharrem Rama është në avantazh ndaj rivalit të tij demokrat Sherefedin Shehu.

Muharrem Rama i Aleancës për Shqipërinë Europiane ka marrë 7373 vota, ndërsa Sherefedin Shehu i Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet  5817 vota. E përkthyer në përqindje, deri tani Muharrem Rama ka marrë 55.90%, kundrejt 44.10 të rivalit demokrat Sherefedin Shehu.

PD ka humbur bastionin e dikurshëm Maqellarë.

E para që përfundoi procesin e numërimit ishte qendra e Selishtës, ku gjithësej kishin votuar 796 votues.

Procesi i votimit përfundoi rreth orës 19:00 dhe vetëm pas mesnatës filloi procesi i numërimit.

Pjesëmarrja në votime ishte 60%. Ndërsa kampet politike të të dyja forcave pas mbylljes së procesit të votimit u shprehën entuziaste për fitoren e kandidatit të tyre.

Ora 10:50 Rifillon numërimi në KZAZ 19 në Dibër

Ora 07:00 Gjate nates është ndërprerë procesi i numërimit, pritet të fillojë në 10:00

Add a Comment

%d bloggers like this: