|Friday, December 9, 2016
  • NA NDIQ NË

A e dini që lopët jan të mençura?! 

Gjithçka varet nga mënyra si njerëzit i trajtojnë. Por, aftësia e tyre mund t’i tejkalojë kufijtë e pritjes sonë.

Pikërisht për këtë arsye, ato mund të jenë edhe të rrezikshme, shkruan lajmi.net

Krejt e kundërta e asaj që jemi mësuar të shohim tek një lopë e zakonshme që mbahet në stallë, këto lopë që do të shihni janë engjëj dhe djaj. Madje shndërrohen edhe në lopë garash, siç janë kuajt. S’është gjë tjetër veçse mënyra si njerëzit i trajnojnë.

Të mësojmë së bashku se çfarë janë në gjendje të bëjnë dhe sa larg arrin inteligjenca e tyre.

Add a Comment

%d bloggers like this: