|Saturday, December 10, 2016
  • NA NDIQ NË

Ditë protestash në Fier (foto e video) 

Fier – Ne oret e para te mengjesit banore te Semanit protestojne kunder TAPI pasi ruget jane prishur dhe kjo kompani nuk po kujdeset per mirmbajtjen e tyre.

150 punonjes te UPNf Fer ne proteste per tre muaj rroga te pa marra Ata thone se do pershkallzojne protestat e qeveria te nderhyje te zgjidh situaten

Banoret e Mbrostarit ne proteste ne diten e dyte kunder ndertimit impiantit te  perpunimit  plehrave. Sot banoreve te Mbrostarit u jan bashkuar efhe qytetar tjer nga zonat perreth

Kane bllokur edhe aksin fier tirane ne mbrostar. Rreth 200 banore te zones. NjeZeri i kane thene stop plehravve ne kete zone. Te vendosur te vazhdojne protestat. Thirrje pushtetiy vendor dhe qeverise te mos e ndertoj impiatin. Nuk do ta lejojne. Kercenojne se do te heqin femijet nga shkolla

Sipas banoreve plehrat do te sjellin semundje e kancer ne te gjithe kete zone madje sipas tyre kercenojne te gjithe qytetin e fierit

Te vendosur per te mos pranuar asnje nga variantet per ndertimin e impiantit nebrostar

 

img_0739 img_0740 img_0737

 

Add a Comment

%d bloggers like this: