|Monday, October 24, 2016
  • NA NDIQ NË

Eduart Halimi “ngrin” kuvendin kur tregon sëmundjen e tij 

Ministri i Drejtesise Eduard Halimi, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku deputeti i PD Gent Strazimiri, ka kerkuar interpelance me Ministrin e Drejt볩s렅duard Halimi dhe me Ministrin e Financave, Ridvan Bode, ku kishte si ceshtje kryesore masat e marra nga qeveria per demshperblimin e ish te perndjekurve politike.

Deputeti i Partisë Demokratike Eduard Halomi ka bërë një rrëfim të pazakontë paraditen e sotme në sallën e kuvendit.

Që në nisje të saj ai mori fjalën duke kërkuar që të futej sa më shpejt në rendin e ditës kërkesa e opozitës për mbajtjen e një referendumi për ligjin që lejoi importin e mbetjeve në vend. Ai solli si shembull sëmundjen e tij duke folur për herë të parë në publik për këtë çështje.

“Mos mendoni se helmi nuk troket. Unë jam shembulli konkret, nëse doni të thoni “provojë në trupin tënd”. Është e njohur që ndotja e ajrit është një nga faktorët kryesorë të sëmundjeve të gjakut. T’i ndalojmë sot që nesër të mos jetë vonë. Mendoni për fëmijët tuaj sot në mënyrë që të mos u mohoni të drejtën e jetës.” – tha Halimi duke marrë duartrokitje në fund të fjalës së tij

alb365/lapsi.al/

Add a Comment

%d bloggers like this: