|Thursday, October 27, 2016
  • NA NDIQ NË

Emrat e Ramës dhe Shalsit në kontenierët e mbeturinave 

edi-655x356

Në koshat që ndodhen pranë Parlamentit protestuesit kanë shkruar emrat e kryeministrit Rama dhe të kryetarit të Komisionit për Vepritarinë Parlamentare, Eduard Shalsi, në shenjë protestë kundër importit të mbetjeve.

Shoqëria Civile dhe qytetarë të shumtë po protestojnë prej mëngjesit të sotëm përpara Parlamentit për të kundërshtuar ligjin për importin e mbetjeve.

ediedii

 

Add a Comment

%d bloggers like this: