|E diel, Dhjetor 17, 2017

Enigma e numurave, ja cili është numuri juaj i fatit . 

numrsatNumrat megjithatë kanë më tepër domethënie se që na duket neve. Ato janë më tepër se shenja të rëndomta që i përdorim në përllogaritje.

Ato na ndihmojnë të krijojmë rend në jetën tonë të përditshme kaotike.

Nëse i kushtoni vëmendje ngjarjeve të rëndësishme në jetën tuaj, duke flluar që nga data e lindjes, e deri tek emri dhe mbiemri i juaj ( e cila gjithashtu konvertohet në gjuhën e shkronjave), nga numri i derës së shtëpisë, data e regjistruar në shkollë, data e diplomimit, data e martesës, data e ndarjes, e punësimit, regjistrimi i automobilit, numri i letërnjoftimit, lindja e fëmijëve, dhe gjithçka tjetër që ju bje ndërmend si e rëndësishme për ju, do të befasoheni me faktin se dy apo tre numra të njëjta në të gjitha ngjarjet sillen pandërprerë.

Ato numra në këtë mënyrë e japin një mesatare të jetës suaj në tërësi. Shtegu jetësor i personave me vibrime të njëjta të vlerave dhe energjisë, janë tmerësisht të ngjashme, që nga pamja e gjendjes shëndetësore e deri te raporti me të afërmit etj.

Numri i juaj personal

Kodi personal numerologjik paraqet shifrën jetësore, atë që ua jep skeletin e gjitha lëvizjeve, karakteristikave, dëshirave, ngjarjeve, ngritjeve dhe rënieve.

Kodi personal fitohet me bashkimin e emrit dhe mbiemrit se bashku me datëlindjen tuaj. Mund ta llogaritni ashtu që të shndërroni çdo shkronjë të veçantë të emrit dhe mbiemrit në energji të numrit.

Ashtu do të veproni duke e përdorur tabelën numerike të Chaldean-Hebrew-it.

Ndarazi së pari mblidhni shkronjat e emrit (të konvertuar në numra) në bazë të tabelës e pastaj ato të mbiemrit.

Deri sa të përfitoni numrin njëshifror për emrin dhe mbiemrin. Pastaj numrin përfundimtar një shifror të emrit mblidheni me atë të mbiemrit sërish deri në nivelin kur të fitoni një numër njëshifror si rezultat.

Po ashtu edhe datëlindjen tuaj mblidheni deri të fitoni numër njëshifror.

Shembull

Anita Marku, e lindur më: 20.01.1979

• Anita = 1+5+1+4+1=12=1+2=3 – numri njëshifror i zbërthyer për emrin Anita është 3

• Marku = 4+1+2+2+6=15=1+5=6 – numri njëshifror i zbërthyer për mbiemrin Marku është 6

• 20.01.1979 = 2+0+0+1+1+9+7+9=30=3+0=3 – numri njëshifror i zbërthyer për datëlindje – 3

Në fund rezultatin përfundimtar nga emri, mbiemri dhe datëlindja mblidheni deri të fitoni sërish numër njëshifror:

3+6+3=12=1+2=3

Pra personi me emrin Anita Marku e lindur më 20.01.1979 është e udhëhequr nga numri 3.

Përjashtim për numrat 11 dhe 22

Ekzistojnë dy numra që nëse fitohen si rezultat i emrit, mbiemrit apo datëlindjes, që nuk duhet t’i zbërtheni mëtej. Ato janë numrat 11 dhe 22. Nëse paraqiten këto numra në testin tuaj, atëherë thjesht si numra dyshifror bashkangjithni llohgarisë së mbledhjes me numrat tjerë.

[Tabela e alfabetit numerik të “Chealden-Hebrew-it”

A = 1

B = 2

C = 3

D = 4

E = 5

F = 8

G = 3

H = 5

I = 1

J = 1

K = 2

L = 3

M = 4

N = 5

O = 7

P = 8

Q = 1

R = 2

S = 3

T = 4

U = 6

V = 6

W = 6

X = 5

Y = 1

Z = 7

Ç = 3

ZH=Z dhe H

SH=S dhe H

NJ=N dhe J

VETITË E PERSONIT NË BAZË TË KARAKTERISTIKAVE TË NUMRAVE

1

Energji e madhe, kreativitet, lider natyral dhe sundues, dashuria ndaj fëmijëve, luksit, argëtimit, këngës dhe vallëzimit, tërhjekshëri e madhe (atraktivitet madhështor), sharm natyral që e fascionon gjininë e kundërt. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: zemra, sytë, qarkullimi i gjakut.

2

Ndjeshmëri, shpesh hipersenzibilitet, lëndueshmëri, pedanteri, besnikëri ndaj shtëpisë dhe familjes, nënës dhe fëmijëve, mendje praktike në matematikë, interesim për politikë, dell për vizatim, anim kah vendlindja dhe rrënjët (të parët e tij), tradicionalitet i theksuar, i kthyer kah e kaluara. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: lukthi, gjinjtë, dhe indi i butë dhe i fortë në përgjithësi.

3

Individualitet, dashuri ndaj udhëtimeve, interes për ezoteri, filozofi, sport, vende të huaja dhe gjuhë të huaja. Po ashtu talent për gjuhë të huaja, besnik ndaj të vërtetës, luftëtar për të drejtat e njeriut, mbrojtës i më të dobëtëve. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: Mëlqia, shpnetka, kryqet.

4

Origjinalitet, ekscentrik, dashuri ndaj lirisë personale, jetë me moton “jeto dhe leri tjerët të jetojnë”, shumë miq, gjenialitet, intelektual i nivelit të lartë, dashuri ndaj të pahulumtuarës, i kthyer drejt ardhmërisë. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: Këmbët – prej gjunjëve deri te thembrat, sistemi nervor.

5

Komunikues, lëvizje, shoqërim, i anueshëm kah tregtia dhe materializmi, mendje e shpejt dhe e shkathtë. Precizitet, interesim për modën, bukurinë, dashuri ndaj natyrës, kafshëve. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: Sistemi respirator (i frymëmarrjes), alergjitë e ndryshme. Sistemi nervor, lukthi, idhëza dhe organet e trejtes.

6

Hedonistik në qasje ndaj jetës, i dashuruar në bukuritë e të gjitha llojeve, ndjenja për harmoni, interes për politikë dhe anim për veprimtari publike, posesiv, ka nevojë për dominim qoftë drejtpërdrejtë apo në prapavi. E shprehur është nevoja për jetë në qifte, në martesë dhe familje! Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: Qafa, rruazat e kurrizit të qafës, veshkët, dhe pjesët e zorrëve.

7

Gjetja dhe realizimi i “dashurisë jetësore”, romantik, gjentilitet, butësi, ndjeshmëri, senzualitet, besnikëri, anim kah religjioni, mistika, okultizmi, intuitë e fuqishme, kreativitet, talent për muzikë dhe valle, forma, ngjyra etj. Anon kah depresioni, tradicionaliteti dhe mbyllja në vete. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë:Qarkullimi i gjakut, venat, këmbët dhe shputat, psiqika, sistemi nervor i ndjeshëm.

8

Pozitë e lartë dhe me respekt në shoqëri, përgjegjësi e shtuar dhe e theksuar, kriticizëm, maturi, dhe ftohtësi në qasje, kujdes, dyshim, tradicionalitet, i mbyllur, dashuri dhe nevojë ndaj parave, materiales dhe sigurisë, person i themeltë dhe këmbëngulës. Ka dell për skulpturë, arkitekturë, vizatim teknik etj. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: nyjet, thonjtë, pjesët ashtërore, flokët, dhëmbët, qarkullimi i gjakut.

9

Energjik, temperament i theksuar, mos-durim, i zënë, aktiv, lëvizës, dinamik, kokëfortësi, agresivitet, dashuri ndaj shpejtësive dhe prestigjit, e theksuar vetia për tu potencuar dhe afirmuar. Edhe këta janë lider dhe shefa të lindur. Janë direkt dhe të sinqertë në qasje. Jo taktik por në të njëjtën kohë zemërgjerë. Të ngrohtë dhe besnik ndaj të afërmve. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: Koka në përgjithësi, temperaturat e larta, inflamacionet, lëndimet e llojllojshme dhe rrëzimet.

alb365.com

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
ahmetaj, zeqo, bufi
Ylli Bufi dhe Vilson Ahmeti “Qytetarë nderi” të Fierit.

   Fier - Këshilli I Bashkisë Fier...

Close