|Wednesday, October 26, 2016
  • NA NDIQ NË

Foto lajm – Fëmija në foto me Ramën tregon gishtin e mesit (foto) 

14199229_961455313979954_1728844660004637679_n

Fier – Kryeministri Edi Rama ka qënë për vizitë në Patos mesditën e sotme. Teksa ka vizituar  disa institucione dhe ka inspektuar punime në këtë qytet ka bërë edhe fotografi me mësuesit e shkollës së mesme

Teksa ka bërë foto , aty mes tyre ak qënë një fëmi rrethë të 15 tave i cili ka ngritur duart lart e ka treguar gishtin  e mesit. Sea çfarë ka dashur që të tregojë e të thotë ai, këtë gjë vetëm ai mund ta shpjegojë

wqewqe

Add a Comment

%d bloggers like this: