|Sunday, October 23, 2016
  • NA NDIQ NË

Foto lajm – Kosha plerash me emrat e Gjermenit dhe Braçes (fotot) 

14440709_1794046624173414_7695214421192325134_n-1

Lushnje – Fenomeni i shkruajtjes së koshave të plehrave ka mbrritur edhe në qytetin myzeqar të Lushnjes.

Disa kosha në vende publik janë shkruajtur me ngjyrë blu E Gjermeni dhe E Braçe për dy deputetët e PS së ketij qyteti Eglantina Gjermeni dhe Erjon Braçe.

Ja dhe fotot

14440709_1794046624173414_7695214421192325134_n-1 14440709_1794046624173414_7695214421192325134_n 14519718_1794046730840070_4082323252180227305_n

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: