|Thursday, October 27, 2016
  • NA NDIQ NË

Gazetaria Lala – Artan Hoxhës, shko mer telefonat , ti kan hapur 

img_0433

Tiranë – Në emisionin ‘Studio e hapur’ e gazetares Eni Vasili, gazetaria Klodiana Lala i ka thënë kolegut te saj, gazetarit investigativ Artan Hoxha se ma kan konfirmuar nga prokuroria se ti kan kqyrur telefonat dhe neser mund të shkosh ti marrësh.

Artan Hoxha i është përgjigjur koleges së vet duke thënë se më bëhet qefi  dhe kan marr info shumë të vlefahme

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: