|Tuesday, October 25, 2016
  • NA NDIQ NË

Ja ku i fut gruaja sendet e vjedhura në dyqan (video) 

gruaja_1474026948-5617543

Ky është momenti kur një grua myslimane, e cila mban veshur një hixhab, e shfrytëzon atë për te fshehur produktet e vjedhura në një supermarket.

Ngjarja është filmuar nga një tjetër klient, dhe tregon momentin kur gruaja i drejtohet kasës së supermarketit, me pak produkte për t’i paguar.

Por, ndërkohë ajo është vënë re nga një prej punonjësve, ndërsa i është kërkuar të dorëzojë produktet e vjedhura.

Add a Comment

%d bloggers like this: