|Monday, December 5, 2016
  • NA NDIQ NË

Ja personat që kërkohen nga policia ( lista me merat e fotot) 

lista-655x356

Janë 709 personat më të kërkuar nga policia shqiptare.

Listat e tyre si dhe fotot janë të shpërndara në faqen e Policisë së Shtetit, ku kërkohet bashkëpunimi i qytetarëve për arrestimin e tyre.

Krimet për të cilat akuzohen personat në fjalë janë që nga vrasjet e deri tek grabitjet.

 

listalista2lista3lista4lista5lista6lista7lista8lista9lista10

Add a Comment

%d bloggers like this: