|Friday, October 28, 2016
  • NA NDIQ NË

Ja si lidhet gravata për 10 sekonda (video) 

kiton-kostumi-m-euml-i-kushtuesh-euml-m-n-euml-bot-euml-2-hd_1476028522-2823441

Më nuk do të shikoni me panik orën, duke u djersitur që do të vonoheni për të shkuar diku, për shkak të kravatës të cilën nuk mund ta lidhni si duhet. Shikoni se si lidhet kravata shpejt dhe në mënyrë të përsosur.

Sa herë ju ka ndodhur që të nguteni për shkuar në dasmë, në punë, në takim me një femër të bukur, ndërkaq kravatën assesi nuk keni mundur ta lidhni? – transmeton Telegrafi.

Ja mënyra e shkëlqyeshme. Me pak praktikë, do ta lidhni vetëm për dhjetë sekonda. Provoni! Shikoni videon se si lidhet kravata:

Add a Comment

%d bloggers like this: