|E shtunë, Qershor 24, 2017

Ekonomi

BSH : 29% e familjeve shqiptare, me borxhe.

Tiranë – 29% e familjeve shqiptare kanë të paktën një borxh për të paguar, ndërkohë që aftësitë e tyre paguese janë përkeqësuar gjatë gjashtë muajve të parë të vitit. Të dhënat janë rezultat i një sondazhi të kryer nga Banka e Shqipërisë, në një kampion përfaqësues prej 2010 familjesh të shpërndara në 16 rrethe të ndryshme të vendit, ku ...Full Article

"ALSAT" në sekuestro, nuk pagoi gazetarët.

Tiranë – Një urdhër sekuestro është vendosur për aksionet e shoqërisë “Alsat”, që zotëron televizionin “Albanian Screen”, për shkak të mospagimit të pagave të gazetarëve. Shkak për vendimin e ...Full Article

“ALSAT” në sekuestro, nuk pagoi gazetarët.

Tiranë – Një urdhër sekuestro është vendosur për aksionet e shoqërisë “Alsat”, që zotëron televizionin “Albanian Screen”, për shkak të mospagimit të pagave të gazetarëve. Shkak për vendimin e ...Full Article

IFIMES: " Energjetika, kanceri i Shqipërisë"

Instituti Ndërkombëtar për Ballkanin dhe Lindjen e Mesme në një analizë për situatën politike për Shqipërinë ka theksuar se ndërsa vendi ecën një hap para, kthehet dy hapa pas. ...Full Article

IFIMES: ” Energjetika, kanceri i Shqipërisë”

Instituti Ndërkombëtar për Ballkanin dhe Lindjen e Mesme në një analizë për situatën politike për Shqipërinë ka theksuar se ndërsa vendi ecën një hap para, kthehet dy hapa pas. ...Full Article

Do të bëhesh i pasur, ja 12 rregullat e John Rockefeller.

John Rockefeller është i njohur jo vetëm si një nga njerëzit më të pasur, por edhe si një filantrop i madh. Edhe pse është rritur në një familje me ...Full Article

Policët, 2 vjet pa marrë paratë e orëve shtesë të shërbimeve.

Tiranë – Efektivët e Policisë së Shtetit prej afro dy vitesh nuk kanë marrë paratë që u takojnë për orët shtesë, si dhe për shërbimet suplementare. Burime nga radhët ...Full Article

Rritet çmimi i cigareve me 20 lekë.

Tiranë – Vendoset për herë të dytë brenda vitit rritja e çmimit të cigareve. Në mbledhjen e djeshme të Këshillit të Ministrave, midis të tjerave, u miratua edhe një ...Full Article

ARMO drejt bllokimit, gjykata vendim sekuestro.

Tiranë – Shtohen telashet gjyqësore për kompaninë e naftës A.R.M.O. Gjykata e Tiranës ka vendosur sekuestro konservative mbi llogaritë bankare të shoqërisë A.R.M.O. në të gjitha bankat e nivelit ...Full Article

6 ish zyrtarë të tatim taksave në prokurori.

Fier – Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka bërë kallëzim penal pranë Prokurorisë së Fierit për 6 ish-drejtues dhe punonjës të Drejtorisë Rajonale Tatimore Fier, për veprën penale “shpërdorim ...Full Article
Twitter
ALB365 on Twitter
Latest Tweet: Gjarpër me dy koka në Apolloni?! (foto) https://t.co/rwq2rR64m7 https://t.co/lFxPoQQN9H
11,395 people follow ALB365
Twitter Pic cammipha Twitter Pic olsimust Twitter Pic albanaHa Twitter Pic kwabbybo Twitter Pic PercjaSu Twitter Pic Ianndest Twitter Pic brent633 Twitter Pic ivicespe Twitter Pic dawifey1 Twitter Pic maycol_p Twitter Pic bs_badgu Twitter Pic angie_an Twitter Pic be_be_AT Twitter Pic koseno Twitter Pic GoranPet Twitter Pic devendar Twitter Pic moazreza Twitter Pic shaunteb Twitter Pic ElkroniH Twitter Pic MindyL0u