|E hënë, Gusht 21, 2017

Ekonomi

Miratohet dekreti: 30 mijë vende të lira pune për emigrantët, favorizohen shqiptarët

Itali – Qeveria italiane ka nënshkruar një dekret të ri që pranon 30 mijë vende pune për emigrantët. Megjithëse thuajse të gjitha vendet vakante u përkasin punëve sezonale dhe u ofrohen të huajve që janë në Itali me leje qëndrimi. Por, dekreti nuk parashikon vende pune për emigrantët e rinj, vetëm për të huajt që jetojnë tashmë  në Itali. ...Full Article

Albpetrol shet asetet për borxhin 30 milionë dollarë

Borxhet që arrijnë qindra miliona euro kanë bërë që thuajse të gjitha pronat e astetet e ARMO-s të përfundojnë të konfiskuara apo në ankande. Pasi një bankë bleu vitin ...Full Article

Prezantimi i tri Projekteve të Investimeve Prioritare afatshkurtra në kuadër të Masterplanit të Gazit në Shqipëri

 Master Plani i Gazit për Shqipërinë (MPG) dhe Plani i Identifikimit të Projekteve (PIP) janë përgatitur me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian (BE) prej 1,100,000 euro nëpërmjet Kuadrit të ...Full Article

Nis shtrirja dhe instalimin e rrjetit 20 kilovolt

Fier – Më mbështetjen e Qeverisë Shqiptare dhe OSHEE për qytetin dhe qytetarët e Fierit nisi zbatimi i punimeve për lotin e dytë në shtrirjen dhe instalimin e rrjetit ...Full Article

Amnistia e qeverisë “Rama” 4 muaj para zgjedhjeve

Qeveria ka miratuar sot, me vendim të Këshillit të Ministrave projektligjin për faljen e pagesave dhe detyrimeve, të cilat përllogariten në shumën e 90.97 miliardë lekëve. Ministri i Financave ...Full Article

Zv/kryeministri Niko Peleshi inspekton investimet e qeverisë në bashkinë Fier (foto e video)

  Fier – Rigjallërimi i jetës së banorëve të Ndërnënasit dhe Hasturkasit (Njësia Administrative Libofshë), falë rikonstruksionit të rrugës Agim – Hasturkas, investim i Qeverisë Shqiptare është prekur nga ...Full Article

Komisioni ekonomisë – Opozita mungon, pr/vedimet kalojnë

Tiranë – Komisioni parlamentar i Ekonomisë nuk ka mundur të kalojë me shumicë të cilësuar “Aktin normativ nr. 1, datë 25.1.2017 “Për disa ndryshime në ligjin nr. 9136, datë ...Full Article

KLSH – ‘Albpetrol’ dëm buxhetit të shtetit 15 miliardë lekë

Kontrolli i Lartë i Shtetit, në zbatim të programit të auditimit nr. 814/1, datë 06.09.2016, i ndryshuar, ka zhvilluar auditim në Albpetrol SHA per periudhën 01.07.2015 deri 30.09.2016. Raporti ...Full Article

Anija më e madhe turistike në botë ankorohet në Sarandë (fotot)

Sarandë – “Viking SKY”, një nga anijet e mëdha turistike në botë, ankoroi sot në Portin Detar të Sarandës në Jug të Shqipërisë me mbi 1000 turistë, kryesisht amerikanë. ...Full Article

Ministrja Ekonomi – Dhomat e tregëtisë të organizojnë shërbime lokale për biznesin

Fier – Ministrja e Ekonomisë Ekonomi – Dhomat e tregëtisë të marrin rolin që u takon, të organizojnë shërbime lokale për biznesin dhe të mbrojnë pronësinë industriale Ministrja e ...Full Article
Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365