|E shtunë, Qershor 24, 2017

Kulturë

Irakli Toska vjen me librin e dyte “Semani , Gjurme ne histori”.

Fier – Shkrimi “Semani – Gjurmë në Histori” është histori e paplotë se, për Semanin, gjenden shumë hapësira të paezauruara për shkronjës të tjerë, mjafton të kenë sy për t’i parë dhe veshë për t’i dëgjuar se, ndryshe, i shkelin me këmbë mundësitë, aftësitë dhe talentin e tyre për të magazinuar në thesarin e dijeve njerëzore atë ç’ka u ...Full Article

Irakli Toska vjen me librin e dyte "Semani , Gjurme ne histori".

Fier – Shkrimi “Semani – Gjurmë në Histori” është histori e paplotë se, për Semanin, gjenden shumë hapësira të paezauruara për shkronjës të tjerë, mjafton të kenë sy për ...Full Article
Page 87 of 87« First...1020304050...8081828384858687
Twitter
ALB365 on Twitter
Latest Tweet: Gjarpër me dy koka në Apolloni?! (foto) https://t.co/rwq2rR64m7 https://t.co/lFxPoQQN9H
11,395 people follow ALB365
Twitter Pic cammipha Twitter Pic olsimust Twitter Pic albanaHa Twitter Pic kwabbybo Twitter Pic PercjaSu Twitter Pic Ianndest Twitter Pic brent633 Twitter Pic ivicespe Twitter Pic dawifey1 Twitter Pic maycol_p Twitter Pic bs_badgu Twitter Pic angie_an Twitter Pic be_be_AT Twitter Pic koseno Twitter Pic GoranPet Twitter Pic devendar Twitter Pic moazreza Twitter Pic shaunteb Twitter Pic ElkroniH Twitter Pic MindyL0u