|E shtunë, Janar 20, 2018

njoftime

Bashkia Roskovec njoftonë përfituesit e ndihmës ekonomike

Njoftojmë të gjitha familjet përfituese të Ndihmës Ekonomike, personat që trajtohen me pagesë Paaftësie si dhe kujdestarët e tyre se : Brenda muajit Janar 2018 paraqituni pranë Raiffeisen Bank për të hapur numër llogarie pasi pagesat do të kalojnë në bankë. Numrat e llogarisë duhet të sillen pranë zyrës së Ndihmës Ekonomike, pranë bashkisë Roskovec. Ju faleminderit për mirëkuptimin!Full Article

Njoftim trajnimi për Ekspertë Fiskalë

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin e formimit profesional për Ekspertë Fiskalë Trajnimi përmban njohuri nga: Legjislacioni dhe Sistemi Tatimor në Republikën e Shqipërisë Legjislacioni Doganor Kontabiliteti, Sistemi i Informacionit dhe Informatizimit financiar E drejta Tregtare, Shoqerite Tregtare, Likuidimi dhe falimentimi Analiza e Pasqyrave Financiare Të interesuarit duhet të paraqesin pranë Institutit të Ekspertëve Fiskalë dokumentat e mëposhtme: › Kërkesë për regjistrim e shoqeruar me CV. › Fotokopje e ...Full Article

DAR njofton, data 16 dhjetor pushim

Nisur nga një njoftim i bërë sot në media, se nesër do te ketë mësim, SQAROJ, se në shkollat e DAR Fier dita e shtunë 16 dhjetor 2017 do të jetë PUSHIM, siç është parashikuar në aktet ligjore të shtetit shqiptar. Zëvendësimi i orëve mësimore të pa zhvilluara për shkak të moszhvillimit të mësimit në ditët e përmbytjeve, do të bëhet, duke zhvilluar çdo ditë një orë mësimi shtesë. ...Full Article

Njoftim i Kompanisë UPA me qëndër në Stamboll për nisjen e grupeve me futbollistë

Kompania UPA me qender ne Stamboll, njofton se nisja e grupeve me futbollistet e perzgjedhur nga perfaqesuesi i kompanise do te behet me date 24 dhjetor ora 22.00 nga Tirana. Futbollistet e perzgjedhur te bejne konfirmimin perfundimtar, Kompania sqaron se shtyrja e provave eshte bere per aresyen e mos pengimit te futbollisteve nga procesi mesimor dhe siguron se asnje futbollist nuk do te pengohet per pjesmarrjen ne skuadrat ku ...Full Article

Bashkia Fier njofton – Uj do të ket por mos e konsumoni

Të nderuar qytetarë; Si pasojë e prurjeve të shumta të lumit Vjosë, pavarësisht se furnizimi me ujë do të vazhdojë të jetë i pandërprerë, ai nuk duhet të konsumohet (edhe në qytet). Ky njoftim do të vazhdojë të jetë i vlefshëm deri në një njoftim të dytë. Faleminderit!Full Article

Policia vendore njofton – Kujdes rreshjet

Drejtoria Vendore e Policisë Fier Si pasojë e reshjeve intensive që pritet të ketë në ditët në vijim, mund të ketë përmbytje në disa zona në Qarkun e Fierit. Drejtoria Vendore e Policisë Fier është në gadishmëri të plotë dhe u kerkon qytetarëve që për çdo rast emergjence apo nevoje, të kontaktojnë policinë veç numrave 129, 126 edhe në numrat e telefonit 0694102223 dhe 03421519.Full Article

Bashkia Patos njoftonë – Thuaj dhe ti fjalën tënde

Ditën e Premte, datë 01.12.2017 ora 15:00 në Sallën e Konferencave pranë Pallatit të Kulturës, Kryetare e Bashkisë Patos znj.Rajmonda Balilaj do të prezantojë Dëgjesën Publike për Buxhetin 2018. Është viti i 6-të që Bashkia Patos realizon këtë format, ku qytetarët informohen mbi realizimin e buxhetit aktual dhe shprehin interesat për buxhetin e vitit pasardhës. Çdo gjë që është zyrtare, është publike, ndaj është e rëndësishmë që të gjithë ...Full Article

Bashkia – Banorëve/ Mot i keq, merrni masat

Përkeqësim i motit; Bashkia Fier ka marrë masat paraprake për përballimin e çdo situate emergjente, si dhe sigurimin e kushteve për jetën normale të komunitetit. Aktualisht; • Është mbledhur menjëherë Komisioni i Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile në rang bashkie me detyrat specifike, duke i vënë në gatishmëri të plotë të gjitha kapacitetet njerëzore e teknike operacionale për të reaguar sipas situatës. • Po inspektohen argjinaturat e lumenjve ...Full Article

Njoftim – Bashkia dhe DAR organizojnë “Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi Ndryshe”

Me rastin e 3 Dhjetrorit “Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi Ndryshe”, Bashkia Fier dhe DAR organizon : 1- Marshim Sensibilizues përgjatë Bulevardit ” Jakov Xoxa drejtë Teatrit” Bylis “ 2- Aktivitet Sensibilizues në Teatrin” Bylis “ nën moderimin e aktorit të mirënjohur Gazmend Paja Ju ftojmë të gjithëve t’i bashkoheni këtij Aktiviteti!! Ju Mirëpresim!!Full Article

Bashkia njofton programin e aktiviteteve për festat e Nëntorit

Bashkia Fier nëpërmjet një posteri ka bërë publike datat dhe oraret për aktivitete e ndryshme të organizuara me rastin e festave në Nëntorit alb365Full Article
Page 1 of 1512345...10...Last »
Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365