|Sunday, October 23, 2016
  • NA NDIQ NË

Masa e sigurisë, banorët irritohen para gjykatës (video) 

vlcsnap-2016-10-07-13h03m19s182

Fier – Masën e vlerësimit ndaj dy personave të arrestuar për pengesë të nxënësve për të shkuar në shkollë, banorë dhe të afërm të Bedri Xhafës, 43 vjec dhe Namik Buzit, 50 vjec, e kanë shfrytëzuar për të protestuar sërish, këtë herë në Gjykatën e Shkallës së Parë Fier.

Ata kanë kundërshtuar arrestimin e të afërmeve të tyre, madje duke tentuar edhe të hyjnë në ambjentet e brendëshme të Gjykatës, tentativë që është ndalur nga policia.

Familjarë dhe të afërm kanë deklaruar se arrestimi i dy personave në fjalë është bërë pa të drejtë pasi ata kanë protestuar për të drejtat që u takojnë.

Ndërkohë pas zhvillimit të seancës, nga ana e gjykatës, ndaj dy të arrestuarëve është dhënë masa “Detyrim paraqitjeje”.

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: