|Friday, December 9, 2016
  • NA NDIQ NË

Mbrostar – Banorët jo plehrave dhe mafies së plehrave (foto e video) 

Fier – Qindra banorë të Mbrostarit  janë ngritur në protestë në ditën e  tret. Ata anës rruges nacionale Fier – Lushnje  herë e bllokonin dhe herë e lironin duke bërë që vargu i auotmjeteve të shkonte qindra metra.

Banorët do vijojnë protestat cdo ditë në orën dhjetë të mëngjesit derisa bashkia të tërhiqet nga vendimi që ka marr, të ndërtojë impiantin e përpunmimit të plehrave në këtë zonë.

vlcsnap-2016-11-17-10h53m08s143 vlcsnap-2016-11-17-10h53m56s108 vlcsnap-2016-11-17-10h54m19s96

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: