|Sunday, December 11, 2016
  • NA NDIQ NË

Mediat malazeze: Dikiç frikësohet nga shqiptarët 

Mal i Zi – Ish komandanti i xhandarmerisë serbe, gjenerali i pensionuar, Bratisllav Dikiç, është marrë në pyetje gati shtatë orë në Prokurorinë e Mali të Zi.

Sipas gazetës malazeze “Pobjeda”, Dikiç është intervistuar për rrethanat në të cilat ai u gjend në Mal të Zi një ditë para zgjedhjeve parlamentare në këtë shtet.

Gjatë marrjes dje në pyetje, sipas gazetës malazeze, Dikiç është përballur me faktet të cilat Prokuroria i ka për të.

Për shkak të rastit shumë të ndjeshëm, nuk është bërë e ditur se çfarë ka thënë Dikiç.

Dikiq me grupin e serbëve tjerë është arrestuar për shkak të dyshimeve për sulm terrorist dhe puç në Mal të Zi.

“Pobjeda” thekson se mediat e Podgoricës kanë raportuar se Dikiç në burg është ankuar se ndjehet i kërcënuar, respektivisht “frikësohet nga të burgosurit shqiptarë”./Kosova Press/

Add a Comment

%d bloggers like this: