|Saturday, December 10, 2016
  • NA NDIQ NË

Meshkuj – Duhet ti konsumoni këto 8 ushqime 

Një dietë e thjeshtë mund të jetë shumë efikase për meshkujt, por më e rëndësishmja siguron shëndet të mirë.

Rob Hodson, nutricionist i njohur, ka treguar për “DailyMail” tetë ushqimet që meshkujt duhet t’i përfshijnë në menytë e tyre.

Salmon, sushi

Të mirat: Në zemër, plleshmëri, humor dhe ndikon në largimin e depresionit.

Specat e kuq

Të mirat: Plleshmëri dhe prostatë

Fasule e kuqe

Të mirat: Në zemër, ndikon kundër kancerit të prostatës, plleshmëri

Arra braziliane

Të mirat: Në zemër, plleshmëri

Bifteku

Të mirat: Plleshmëri, shëndeti i prostatës

Butakët 

Të mirat: Flokë të shëndoshë, plleshmëri, prostatë

Vezë

Humbje peshe

Tërshërë

Të mirat: Disponimi, në zemër

Add a Comment

%d bloggers like this: