|Friday, December 9, 2016
  • NA NDIQ NË

Ministri Gjiknuri ne vendgjarje 

Mallakaster – Ministri Gjiknuri  ka mbrritur ne ish KPTHN Ballsh  pasi ka vizituar dy punonjesit e demtuar qe ndodheshin te shtruar ne spitalin rajonal Fier

I shoqeruar nga deputeti i PS Pirro Lutaj, ai i PDIU Omer Mamo si dhe nga prefekti i qarkut Fier Xhevit Bushi Gjiknuri ka pare vendin ku ndhi shperthimi si dhe ka takuar drejteusnte policise,  te uzine sperpunimit te naftes , specialsite , eksperte ku ka marre edhe mendimin e tyre.

MInistri Gjiknuri kapohuar per median se reparti 3 ku ndodhi hsperthimi ka dale jashte funksionit. Duhet te leme te qete ekspertet qe te bejne punen e tyre , nuk duhet te jemi te nxituar per te dhene konkluzione jo te sakta. Momenti eshte q ete jemi prane familjareve dhe te plagosurve. fatkeqsi qe pati nje viktime. te plagosurit po marrin ndihmen e specializuar mjeksore  dhe jan nen kujdeisne  jekeve dhe te shtetit.

Add a Comment

%d bloggers like this: