|Friday, October 21, 2016
  • NA NDIQ NË

Ministria NIkolla pushimet në Dhërmi me pishinë (fotot) 

screenshot-1_1472295571-8003421

Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Lindita Nikolla ka qenë jo pak herë në ciklonin politik sepse sektori që ajo mbulon, pra arsimi është mjaft delikat.

Pushimet verore ajo ka preferuar që me familhen e saj, t’i kalojnë në Jug të Shqipërisë, në Dhërmi. Ndërsa të gjithë preferojnë detin, zonja Nikolla ka zgjedhur pishinën për t’u relaksuar në qetësi.

Add a Comment

%d bloggers like this: