|E hënë, Maj 22, 2017

Miratohen dëmshpërblimet për pedonalen e re 

Lushnje – Qyteti i Lushnjës do të ketë një pedonale të re.

Qeveria shqiptare ka vendosur që të nisë shpronësimet në favor të Bashkisë Lushnjë për interes publik me qëllim dëmshpërblimin e pasurive të pronarëve privatë që preken nga realizimi i projektit “Pedonalja ‘Abaz Bej Lushnja’”.

Vendimi është marrë në mbledhjen e kësaj të mërkure të Këshillit të Ministrave, ku është akorduar një fond prej rreth 12 milionë lekësh.

“Pronarët e pasurive të paluajtshme, që shpronësohen, të kompensohen në vlerë të plotë, sipas masës përkatëse, që paraqitet në tabelën bashkëlidhur këtij vendimi, për pasuritë sipërfaqe “tokë truall” dhe “ndërtesë”, me një vlerë të përgjithshme prej 12 165 523 (dymbëdhjetë milionë e njëqind e gjashtëdhjetë e pesë mijë e pesëqind e njëzet e tre) lekësh”, thuhet në pikën 13 të vendimit.

Për të përfituar dëmshpërblimin, banorëve ju duhet të paraqesin dokumentet e nevojshme, ndërsa shpronësimi do të nisë datën e botimit të vendimit në Fletoren Zyrtare. Projekti është hartuar vitin e shkuar në kuadër të projekteve transformuese të qendrave të qyteteve.

alb365

Add a Comment

Twitter
ALB365 on Twitter
Latest Tweet: Rrethi çiklistik, policia merr masa https://t.co/yG7jBAk5wZ https://t.co/kvCkHFpulu
11,451 people follow ALB365
Twitter Pic brent633 Twitter Pic ivicespe Twitter Pic dawifey1 Twitter Pic maycol_p Twitter Pic bs_badgu Twitter Pic angie_an Twitter Pic be_be_AT Twitter Pic koseno Twitter Pic GoranPet Twitter Pic devendar Twitter Pic moazreza Twitter Pic shaunteb Twitter Pic ElkroniH Twitter Pic MindyL0u Twitter Pic brando_9 Twitter Pic Compa_Ab Twitter Pic BigbangP Twitter Pic jacobnie Twitter Pic INBUEX Twitter Pic DPtw09
Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Cara – Beqajt: Ke lënë një pianec në krye të spitalit Kavajës

Deputeti socialist për zonën e Kavajës, Parid Cara, ka lëshuar kritika të ashpra në drejtim të Ministrit të Shëndetësisë Ilir...

Close