|Monday, December 5, 2016
  • NA NDIQ NË

Misteret që tronditën shkencën, pse nuk flet askush?! (video) 

m_1479383557-5656549

Kjo është lista e kafshëve më të pazakonta, të pashpjegueshme por edhe të panjohura më parë, thjeshtë me pamje të tmerrshme.

Fotot e këtyre kafshëve janë hedhur në këtë video dhe do t’u bëjnë të mendoni se: “Çfarë dreqin është kjo?” Shkencëtarët nuk kanë një përgjigje por ajo që mund t’u themi është mësoni sa më shumë rreth çudirave të natyrës.

Add a Comment

%d bloggers like this: