|Monday, December 5, 2016
  • NA NDIQ NË

Në 18:00 – Blushi prezanton sot partinë e tij të re, “LIBRA” 

blushiss-655x356

Deputeti i larguar nga Partia Socialiste, Ben Blushi, fillon sot projektin e ri politik.

Blushi ka zgjedhur pikërisht ditën e parë të muajit nëntor për të prezantuar partinë e tij të re.

Prezantimi do të bëhet në Akademinë e Arteve në Tiranë, në orën 18:00.

Partia e tij do të quhet “Lista e Barabartë”, ndërsa inicialet e partisë do të jenë ‘LIBRA’.

Blushi tregon se “,LIBRA ” është bashkim i njerëzve të lirë, të zakonshëm dhe të barabartë.

Përgatitjet e fundit para shpalljes se LIBRA-s nesër ne ora 18:00, AKADEMIA e ARTEVE.

14606362_413924888731159_7650811120416431640_n

14907075_413128305477484_1637221393029444932_n

E publikuar nga Blushi

Add a Comment

%d bloggers like this: