|Monday, December 5, 2016
  • NA NDIQ NË

Nëntë lojtarë që kan lidhje mes tyre 

10_1477207633-5354108

Disa futbollistë janë shumë të njohur dhe luajnë për skuadra të ndryshme

Ka shumë futbollistë që janë të njohur për publikun, por askush nuk e di se disa prej tyre edhe janë të lidhur familjarisht mes tyre.

Kemi futbollist me mbiemra të ndryshëm, por që në realitet janë shumë të afërt, madje edhe vëllezër.

Më poshtë keni disa prej rasteve që nuk e keni ditur që kanë diçka mes vete:

Add a Comment

%d bloggers like this: