|E shtunë, Janar 20, 2018

Njoftim trajnimi për Ekspertë Fiskalë 

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin e formimit profesional për Ekspertë Fiskalë

Trajnimi përmban njohuri nga:

  • Legjislacioni dhe Sistemi Tatimor në Republikën e Shqipërisë
  • Legjislacioni Doganor
  • Kontabiliteti, Sistemi i Informacionit dhe Informatizimit financiar
  • E drejta Tregtare, Shoqerite Tregtare, Likuidimi dhe falimentimi
  • Analiza e Pasqyrave Financiare

Të interesuarit duhet të paraqesin pranë Institutit të Ekspertëve Fiskalë dokumentat e mëposhtme:

› Kërkesë për regjistrim e shoqeruar me CV.
› Fotokopje e diplomës e noterizuar (diplomë universitare e shkencave ekonomike ose juridike).
› Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës.
› Dy fotografi per dokumenta
› Pagesen e regjistrimit

Trajnimi fillon me 27 Janar 2018

Leksionet zhvillohen çdo fundjave:
ditën e Premte në orën 16:00 – 19:30
dhe ditën e Shtunë ora 09:00 – 13:30

Trajnimi zgjat 9 javë.

Instituti i Eksperteve Fiskalë

Qendra e Biznesit “Olimpia”, kati 3-te pranë Postes nr. 8 Tirane
Nga ora 14:00-17:00 | Tel: 067 23 53 909

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
‘Tërmetet’ në Marinzë/ Qeveria do dëmshpërblej banesat e shkatërruara

Një lajm i mirë për...

Close