|Friday, October 21, 2016
  • NA NDIQ NË

Noizyn e çojnë në QKUK (video) 

14341405-10207389286306774-2042682895-n_1473784129-3373054

Reperi i njohur nga Shqiperia, Noizy është personi i cili është plagosur sot gjatë ditës në mes të Prishtinës.

Ai menjëherë është dërguar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Pas përleshjes, tre persona janë arrestuar.

Për më shumë shikoni videot dhe fotografitë e siguruara nga Express.

alb365/express


Add a Comment

%d bloggers like this: