|E martë, Maj 22, 2018

Pagesa dy here e taksave të bashkisë me faturën e ujësjellës kanalizimeve sjell radhë e konfuzione  në sportele 

Fier – Pagesa e taksave të bashkisë pastrim, gjelbërim , ndricim e bashkangjitur në faturën e ujësjellësit ka sjell probleme e konfuzione pranë sporteleve të ndërmarjes së ujësjellës kanalizimeve .

Qytetarë të ndryshëm pohojnë se këto taksa I kanë paguar një herë në fillim të vitit  dhe tani në faturën e ujësjellësit për muajin shtator paguajnë shtesë taksat e bashkisë në shumën e 6 mijë lekëve të vjetra. Ata thonë se nuk mund të paguahjnë dy herë të njëjtat taksa aq më tepër që disa janë pensionistë, disa imvalidë dhe disa të pa punë.

Gjatë bisedave më qytetarët  ata pohuan se bashkia këtë gjë mund ta aplikonte në fillim të vitit 2018 e jo tani kur qytetarët I kanë paguar taksat e bashkisë dhe shuma e taksave në total të pjestohet për 12 muaj  duke krijuar mundësi për qytetarët që nuk janë mirë nga gjendja ekonomike.

Qyteraë të tjerë ngritën çështjen  se banesë e kan në një vend tjetër  ku i paguajnë atje taksat dhe smund të paguajnë taksa në një banesë që rrin me qera pasi i paguan qeraxhiu.

Një javë më parë bashkia nëpërmjet një njoftimi në media pohoi se duke filluar nga muaji shtator taksat e pastrim, gjelbërimi e ndricimit do paguhen në faturën e ujësjellës kanalizimeve , ndërsa nga muaji tetor do të bashkangjitet në këtë faturë edhe taksa e pasurisë

vlcsnap-2016-09-15-11h29m59s214 vlcsnap-2016-09-15-11h30m18s161 vlcsnap-2016-09-15-11h30m31s31 vlcsnap-2016-09-15-11h30m46s184 vlcsnap-2016-09-15-11h30m57s27 vlcsnap-2016-09-15-11h31m29s103 vlcsnap-2016-09-15-11h31m56s20

alb365

Add a Comment