|E diel, Shkurt 25, 2018

Panariti – Duam një bujqësi që shkon nga fitimi në fitim 

Fier – Ministri i Bujqësisë Edmond Panariti, pasi ka vizituar nje kopleks blegtorat ne fshatin Agim, te Fierit, kompleks qe eshte zgjeruar se fundmi dhe ka aplikuar grandet e AZHBR-se, ne vleren e 20 milione lekeve

Panariti ka pohuar se molla eksportohet pasi ka rezultat në tregun e brendshëm. Synojmë që të eksportojmë 10  mij  ton mollë por fermerët duhet të kultivojnë jo vetëm  mollën tradicionale por varitetet  që kanë rezultate në tregjet ndërkombëtare, pra kanë kërkesë në tregjet e huaja.

 Bujqësia shqiptare po profizohet dhe po orientohet në avantazhet krahasuese e konkuruese të saj. Panariti ka pohuar dhe faktin në lidhje me dëmet e shkarktuara fermerëve pasi ndodhen edhe në vështirësi , që të mos shkojnë nga humbja në humbje por nga fitimi në fitim. Kan filluar sekuestrimet por askush nuk ka leverdi nga sekuestrimet, pohoi Panariti

 Nëpërmjet amnistisë ne duam që fermeri shqiptar të shlyej detyrimet e të mos ket borxhe të prapambetura që jan kusht nga BE për përfitim grandesh në bujqësi

alb365

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Luani i Dritëroit dhe tigri i qeverisë Rama.

1. Nuk e njeh, nuk...

Close