|E hënë, Qershor 26, 2017

Penalizohen me konfiskim malli 30 biznese ne Fier. 

Fier – 30 subtatimoret_2jekte te bziensit te madh ne Fier penzliohen me konfiskim te mallit dhe gjoba.

Drejtoria Rajonale e Tatim Taksave ne Fier per gati 4 muaj me rradhe ka arritur te vendos perballe saknsioneve dhejtra subjekte te parregullta dhe mangesi ne procedurat tatimore. Drejtuesi rajonal i ketij isntitucioni ne Fier Albert Malaj eshte shprehur se penalitete per 30 subjekte kane ardhur per shkak te mungeses se mallrave te tregetuar pa faturat tatimore dhe libra shitje duke vene ne dyshim aktiviettin dhe fshjen e te ardhurave ne subjekte te  cilat eshte marre masa e konfiskimit te mallit.

Si rezultat i zbatimit me rigorozittet te sanskioeneve ne fuqi per c’do bzines eshte mundesuar edhe nje tregues pozitiv i te ardhurave ne dgen e tatimeve dhe keshtu per buzhetin e shtetit . Plani i te ardhruave eshte rritur ne 109% dhe e krahsuara me te njetjen periduhe te vtiit te kalaur ka shkaur ne 113% ne TVSH ,ne tatim mbi fitimin, sigurimet shoqerore etj.

alb365.com

Add a Comment

Twitter
ALB365 on Twitter
Latest Tweet: Manjani: Biznesi i kanabisit financoi ruajtjen e rezultatit të PS-së të 2013 https://t.co/iBI17c9J77 https://t.co/iAk881Y48y
11,394 people follow ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Prindër, fëmija e ‘mëson’ agresivitetin prej jush!

Nga mjekja pediatre, Lira Gjika Prindër kini pak durim, ndihmojini fëmijën të mos mësojë duke prishur lodra dhe grisur libria,...

Close