|Saturday, December 10, 2016
  • NA NDIQ NË

Petro Koçi – Presidenti doli ballist 

Kreu i PSV 91 Petro Koçi e ka quajtur Presidentin e Republikës Bujar Nishani, president ballist.

Këtë deklaratë kreu i PSV 91e ka bërë pas dekorimeve që Presidenti i Republikës bëri me medaljen  Martir i Demokracisë  te 82  të rinjve të pushkatuar pa gjyq nga brigada e parë sulmuese partizane  e drejtuar nga  Mehmet Shehu dhe Dushan Mugosha ne 21 tetor të vitit  1943  ne  Lushnjë .  Koçi ka pohuar se – ‘President ballist! Dekorimi i bashkëpunëtorve të fashizmit, është një thikë pas shpine dhe tradheti ndaj Luftës Antifashiste Nacional-Çlirimtare’.

Add a Comment

%d bloggers like this: