|Monday, October 24, 2016
  • NA NDIQ NË

Pizza kanabis të vjen në studio për 5 mijë lek 

pizza-1_1474459422-2349830

Kanabisi është kthyer në një argument të ditës në Shqipëri.

Dhe mesa duket fakti se për kanabisin flet media dhe politika gjithë ditën, kjo temë është zgjeruar më tej edhe në produktet tregtare.

Një lexues dërgoi sot në redaksinë e Lajmifundit.al një faturë lokali në të cilën është shkruar se Pizza Kanabis ofrohet për 5mijë lekë.

Add a Comment

%d bloggers like this: