|Monday, December 5, 2016
  • NA NDIQ NË

Policia kalon në ‘sitë’ infermierët në shëndetësi, dyshohet për diploma false 

Shendetesi-spitali_rajonal_Fier_144391621

Fier – Policia e Fierit , vecanërishtë zyra e luftë skundër krimit ekonomik e pastrimit parave ka ditë që ka nisur një kontroll të imtësishëm  në Spitalin Rajonal Fier dhe gjithë sistemin shëndetësor në Fier  duke kaluar në “Sitë” gjithë infermierët që janë të punësuar në këto institucione.

Sipas burimeve të informacionit të alb365 mësohet se  disa infermerë janë të punësuar  duke përdorur diplomë universitare false. Të njëjta burime pohuan se pas zbulimit të diplomave false se kush I disponon, masa do të merren edhe ndaj perrsonave që I kanë punësuar ato , duke parë kohën se kur ato janë marrë në punë dhe kush I ka marrë,  kush I ka lëshuar këto diploma.

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: