|Monday, December 5, 2016
  • NA NDIQ NË

Protetsa e banorëve të Mbrostarit në ditën e pestë, dyfishohet numuri 

vlcsnap-2016-11-19-12h05m45s102

Fier – Protesta e banorëve të Mbrostarit ka hyrë në ditën e pestë të saj, por sot ata kanë qënë më të shumtë në numur kjo për faktin  se është pushimi I fundjavës por edhe nga mos realizimi I takimit të pasdites së djeshme me kryebashkiakun Armando Subashi në bashkinë Fier

Banorët kanë dalë  në hyrje të Mbrostarit duke bllokuar herë pas here segmentin rrugor Fier – Lushnje duke bllokuar qarkullimin e automjeteve. Prezent kan qënë edhe forca të policisë.  Njeri prej banorëve u shtri edhe në tokë pasi djali I tij ishte I sëmurë dhe shkaku ka qënë mbetjet toksike. Ai mer 300 euro medikamente.

Banorët e Mbrostarit janë të vendosur se pavarësishtë vendimit të bashksië e këshillit bashkiak për ndërtimin e impiantit të diegies së plehrave ata nuk do ta lejojnë ndërtimin e tij

img_0754 img_0755 img_0756

vlcsnap-2016-11-19-12h05m32s236 vlcsnap-2016-11-19-12h05m45s102 vlcsnap-2016-11-19-12h05m58s229 vlcsnap-2016-11-19-12h06m14s148 vlcsnap-2016-11-19-12h06m33s80 vlcsnap-2016-11-19-12h06m43s173

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: