|Tuesday, October 25, 2016
  • NA NDIQ NË

PS mban Dibrën, Muharrem Rama Kryebashkiaku i ri 

muharrem-rama-1

E majta mban sërish Bashkinë  e Dibrës, madje me një fitore të thellë. Socialistët kanë filluar festën.

Kandidati ASHE  Muharrem Rama ka marrë 18602 vota ose 56.3%, kurse kandidati i APPD Sherefedin Shehu ka marrë 14435 vota ose 43.7%

Diferenca në vota mes dy kandidatëve është 4167 vota.

Pjesmarrja në votime ishte 58%.

“Fitoren ja dedikoj Gjiknurit, Blerina Gjylametit dhe familjes.Falenderoj popullin dibran për mbështetjen. Puna e parë që do bëj, do merrem me infrastrukturën” tha Rama në prononcimin e parë pas fitores.

Gjiknuri: Morëm mbështetjen nga elektorati i Dibrës. Ne sollëm një njeri, ata sollën një slogan.

Partia Demokratike humbi bastionin e dikurshëm të Maqellarës.

Muharrem Rama fitoi bindshëm edhe në njësinë administrative Tomin, ku mori 2218 vota, ndërsa Sherefedin Shehu 1634 vota.

Opozita mori Kalanë e Dodës. Kandidati Sherefedin Shehu mori 498 vota, kundrejt 388 votave të Muharrem Ramës. Diferenca minus 110 vota.

Kanditati i PD-së Sherefedin Shehu humbi me -25 vota në fshatin e tij Sllovë.

Add a Comment

%d bloggers like this: