|Thursday, October 27, 2016
  • NA NDIQ NË

Rama si një brumbull mbi një topth të vogël bajge 

11000472_1612509292325774_2800515140534774208_n

Nga ARJAN NIKAJ – Në takimet e mija të para me natyrën ishte dhe plazhi i Semanit në ato dunat e mëdha prej rëre që ishin një kënd i madh lodrash natyral ku mund të rrëshkisje sa të doje nën përkëdheljen që të bënte rëra .

E trazonim sa të mundnim, por era në mëngjes krijonte një valëzim të lehtë ku imitohej vala në ujë.. Një ditë dallova në rërë një gjurëm të gjatë shumë të bukur si e qëndisur, ishte mëngjes dhe rëra nuk ishte shkelur,e ndoqa nga prapa në fund të kodrës së vogël me rërë të valëzuar pashë një brumbull mbi një topth të vogël bajge . Çfarë zhgënjimi,ngjan shumë me rrugëtimin e Ramës.. Lana e pastruar dhe e gjelbëruar,trotuaret dhe disa rrugë të Tiranës që i shpëtoi nga balta e instaluar prej vitesh ..kthim në identitet e shumë rrugetime që e ndoqëm, dhe në fund si brumbulli me një top me plehra..nuk mbarokan zhgënjimet…

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: