|Friday, October 28, 2016
  • NA NDIQ NË

Ramicë dhe Tërbaç, agjesohen 5 mijë rrënjë canabisattiva 

kanabis-655x356

Vlorë – Policia asgjëson rreth 5.000 rrënjë bimë narkotike të dyshuara të llojit Cannabis Sattiva.

Bimët narkotike u gjetën të mbjella në fshatin Ramicë dhe Tërbaç, të cilat ishin të kultivuara nëpër sipërfaqe toke pa pronarë, anës luginave dhe përrenjve.

Policia bëri asgjësimin e tyre me anë të djegës me zjarr. Po punohet për identifikimin dhe kapjen e kultivuesve të tyre

Add a Comment

%d bloggers like this: